Verschillende pilotenbrillen

on

Wanneer je verschillende pilotenbrillen wil gaan aanschaffen hebben we nog een aantal tips voor je.
Verschillende pilotenbrillen kopen
Een zonnebril mag niet klemmen of te krap zitten; anders wordt het al snel vervelend om hem te dragen.

10 Tips waar je op moet letten bij het aanschaffen van verschillende piloten zonnebrillen.

Denk na over waar en wanneer je een zonnebril draagt. Heb je een zonnebril nodig tijdens het sporten of om in de stad te wandelen? Ben je vaak op het water te vinden of heb je een zonnebril nodig om te dragen tijdens het autorijden?

Kies de kleur van de glazen die passen bij het gebruiksmoment. Kleuren en contrasten zijn niet goed zichtbaar door rode of blauwe glazen. Daarom is een zonnebril met deze kleur glazen niet geschikt om te dragen in de auto. Kies eerder voor groene, bruine of grijze glazen. Deze kleuren bieden een optimaal, onvervormd zicht.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn belangrijk. Kies daarom voor een bril die bestand is tegen de sterke krachten die bij een botsing worden uitgeoefend. Bovendien mag het gezichtsveld niet te beperkt zijn. Het belangrijkste is dat je alles in de gaten kunt houden terwijl je rijdt.

Een volledige bescherming tegen UV-stralen is een must! Hoogenergetisch licht, vooral licht met een golflengte tot 400 nanometer, kan ernstige schade veroorzaken aan het netvlies. Deze schade is vergelijkbaar met de schade die huidcellen oplopen door zonnebrand. Als ogen worden blootgesteld aan de zon, ondersteunen kwaliteitsglazen het zelfbeschermingsmechanisme van de ogen in het hoornvlies, de lens en het netvlies.

Zichtbaar licht, het zogenaamde blauwe licht met een golflengte van ongeveer 380 tot 500 nanometer, kan gevaarlijk zijn voor onze ogen omdat het onomkeerbare schade aan bijvoorbeeld het netvlies kan veroorzaken.
Komt dit je bekend voor; na een stralende dag op het water of na een lange autorit doen je ogen pijn. Gepolariseerde filters bieden de oplossing.

Kies kwaliteitsvolle glazen. Deze glazen garanderen een juist optisch zicht. Dit betekent: geen vervorming, een helder zicht en een optimale resolutie en beeldkwaliteit.
Mensen die een slechter zicht hebben en willen genieten van de zon, hebben verschillende opties. Glazen op sterkte bijvoorbeeld, die voor veel zonnebrillen beschikbaar zijn.

Clip-ons zijn ook erg praktisch.
Clip-on zonnebrillen met gepolariseerde glazen kunnen gemakkelijk aan de neusbrug van een gewone bril worden bevestigd.

Wat heb je aan ongeëvenaarde kwaliteit, als je een zonnebril niet mooi vindt? Een zonnebril moet bij jou en bij je stijl passen. Of je nu sportief, elegant of trendy bent! (Bron: vrouwmetstijl.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s